LVI-asennukset

Kun tarvitset putkiasennusten ammattilaista pieneen tai isoon projektiin, ota yhteyttä meihin! KVV-pätevän asennusliikkeemme asiakkaana voit olla varma, että kaikki putkityöt hoidetaan huolellisesti ja kestävästi.

Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston (KVV) rakentamisesta vastaavan työnjohtajan pätevyys perustuu maankäyttö- ja rakennuslakiin sekä sitä täydentävään Ympäristöministeriön ohjeeseen (Ympäristöministeriön ohje rakentamisen työnjohtotehtävien vaativuusluokista ja työnjohtajien kelpoisuudesta YM4/601/2015). Lain 122 a §:n mukaan rakennuslupaa edellyttävässä rakennustyössä on oltava KVV-laitteiston rakentamisesta vastaava työnjohtaja, jos se on laitteistojen rakentamisen vaativuuden vuoksi tarpeellista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LVI-alan hitsaus- ja huoltotyöt

LVI-JNTEK KY tekee ammattitaidolla myös erilaiset hitsaustyöt eri materiaaleilla. Referensseihin kuuluvat mm. Paineilma- ja palovesilinjastot, sekä kaukolämpökeskukset, siirtimien ensiopuolet ym. Meiltä onnistuvat myös pienimuotoiset rakennushitsaustyöt.

Suoritamme myös huoltotöitä. Tiivisteiden ym. vaihdoista aina WC -pönttöjen ja Oras -hanojen korjauksiin ja perushuoltoihin.

Pyydä tarjous isoon tai pieneen projektiin!

LVI-laitteet ja tarvikkeet

Uusi liikkeemme palvelee arkisin osoitteessa Äyräpääntie 1, 72600 Keitele. Myymme kaikkia LVI-laitteita ja tarvikkeita sovitusti liikkeestämme! Liikkeessämme on myös laaja valikoima vuokrattavia työkaluja ja tarvikkeita! Vuokravalikoimassamme mm. porakoneita, piikkauskoneita, rälläköitä, putkipuristimia, putkityökaluja, puukkosahoja, sirkkeleitä, kierrekoneita, painepesuri, tekstiilipesuri, otsonaattori, ilmankuivain, ikkunapesuri, lämmittimiä, kompura(20m)letkulla, märkäkuivaimuri(2), kuljetusvaunu, pumppukärry, nokkakärry, polttomoottorikäyttöinen vesipumppu 1", 2kpl kuomukärryjä 330x150 lavalla ym... Käykää katsomassa ja kysykää rohkeasti!

Voit seurata meitä facebookissa, niin saat tietoosi ajankohtaiset tarjouksemme! 

LVI-JNTEK KY Facebookissa